Sleutels laten maken?

Bent u altijd uw sleutels kwijt en zou u wel een extra setje willen hebben? Of wilt u een extra sleutel voor uw buurvrouw, zoon of partner?

Sleutels laten maken? | Moonen Sleutelservice

Heeft u een kluis die niet meer open gaat?

Moonen Sleutel Service heeft zich ook bekwaamd in het openen van kluizen. Wij streven ernaar om uw kluis/brandkast schadevrij te openen.

Heeft u een kluis die niet meer open gaat? | Moonen Sleutelservice

Moonen Sleutel Service is opgericht in 1956 door Gérard en Jopie Moonen. In een korte tijd groeide het bedrijf uit tot een begrip in Tilburg en omstreken. Moonen Sleutel Service kon vrijwel alle problemen aan, buiten sluitingen, speciale sleutels en sloten maken, vervangen of repareren. Kortom, uniek voor die tijd! In 1986 is het bedrijf overgenomen door zoon Gerard.

Moonen Sleutelservice winkel Tilburg | Moonen Sleutelservice

Onze winkel

In de winkel van Moonen Sleutel-Service vind u de meest uiteenlopende produkten, van slotveertje tot kluisdeur. Wij hebben een enorme voorraad aan sleutels en cilinders in vele merken en vormen. Ook staan wij ons mannetje als het om sloten gaat. Ook hierin hebben wij een groot scala modellen op voorraad!

Meer informatie
Groot assortiment sleutels | Moonen Sleutelservice

Huissleutels, Autosleutels en Kluissleutels

Sleutels voor uw woning, auto, motor, fiets, kluis, buro, meubel, caravan, camper, scooter, boot en zelfs vliegtuig! Ook veel buitenlandse sleutels kunnen wij leveren! De meeste sleutels maken terwijl u wacht!

Meer informatie
Kluisopening | Moonen Sleutelservice

Kluisopening

Moonen Sleutel Service heeft zich ook bekwaamd in het openen van
kluizen. Wij streven ernaar om uw kluis/brandkast schadevrij te openen.
In dat geval maken wij gebruik van de “manipulatie methode” d.w.z. dat
het slot doormiddel van “Lockpicken” geopend gaat worden.

Meer informatie

Reservesleutel nodig?

klik hier