Kluisopening | Moonen Sleutelservice

Kluisopening

Moonen Sleutel Service heeft zich ook bekwaamd in het openen van kluizen. Wij streven ernaar om uw kluis/brandkast schadevrij te openen. In dat geval maken wij gebruik van de “manipulatie methode” d.w.z. dat het slot doormiddel van “Lockpicken” geopend gaat worden. Soms blijkt in praktijk dat dat niet altijd lukt, dan zal er geboord moeten worden. Maar uiteraard streven wij erna om de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Ook hebben wij een “combinatie-kiezende robot” in ons bezit voor het geval dat u de combinatie van uw cijferslot verloren hebt. Deze machine draait alle combinaties en stopt pas met draaien als uw slot geopend is. Ook hier zijn weer uitzonderingen op. Welke methode toegepast kan worden is sterk afhankelijk van het merk en type van slot en uw kast/kluis.

Let op ! Een ongetrainde slotenmaker of het niet gebruiken van het juiste gereedschap zal uw kluis of brandkast en/of slot vaak zodanig beschadigen dat deze niet meer bruikbaar is!

***Wist u trouwens dat 90% van alle kluisstoringen een gebrek aan onderhoud is. Laat dus regelmatig onderhoud plegen. Voorkom dat u voor een gesloten kast staat, want openen is een stuk duurder dan onderhoud!***

Wij kunnen uw kluis met mechanisch cijferslot ook ombouwen naar een elektronisch cijferslot, evt. met tijdvertraging, tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Bel ons op voor informatie: 013-5430579

Kluis2 | Kluisopening - Moonen Sleutelservice Kluis laten openen Tilburg | Kluisopening - Moonen Sleutelservice Kluisopening Tilburg | Kluisopening - Moonen Sleutelservice
I Stock 1497690150 | Kluisopening - Moonen Sleutelservice

Zoekt u een kluis?

Zoekt u een kluis? Ook op kluisgebied kunnen wij u helpen, vloerkluizen, muurkluizen en meubelkluizen. Diverse modellen hebben wij op voorraad. Laat ons u adviseren!

Neem contact op.