Autosleutels | Moonen Sleutelservice

Autosleutels

Wij maken nagenoeg alle auto- en motorsleutels die maar mogelijk zijn. Wij hebben duizenden verschillende modellen op voorraad. Ook lege behuizingen, voor als uw autosleutel beschadigd is.

Transpondersleutels                                                                                                    

Naast de mogelijkheid tot het kopiëren van de oudere types transponders, hebben wij de primeur!

Alle autosleutels met transponder ID46 of 2e generatie Philips Crypto transponders en zelfs Mercedes-Benz sleutels zijn vanaf heden na te maken in ons bedrijf. Wij hebben daarvoor nodig: de auto en een werkende sleutel. In de meeste gevallen is de sleutel klaar terwijl u wacht!

*NIEUW*

vanaf heden ook de ID48 chip (transponder) na te maken! Voor oa. Alfa-Romeo, Audi, Chevrolet, Citoën, Daewoo, Daf, Fiat, Honda, Jaguar, Kia, Lexus, Opel, Porsche, Seat, Skoda, VW, Volvo en vele anderen.

Wat is een transpondersleutel?
Dit is een sleutel waar zich een transponder (chip) bevind. Deze transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de boordcomputer waardoor de auto kan worden gestart. Een transpondersleutel bevat een stukje elektronica, dat in de kop van de sleutel zit met hierin opgeslagen een reeks van cijfers. In het motormanagement van de auto zit ook een transpondercode. Als alles goed is gekopieerd komen beide codes overeen en kunt u de auto starten, blijken beide codes niet met elkaar te kloppen dan draait de motor wel rond tijdens het starten maar zal deze niet aanslaan omdat de brandstof toevoer wordt geblokkeerd.

Kunnen alle sleutels met startonderbreker worden gemaakt?
Nee, niet alle sleutels zijn dupliceerbaar. Dit is onder andere afhankelijk van het automerk, het type, bouwjaar en het soort (generatie) transponder dat zich in de autosleutel bevind.
Wilt u weten of uw sleutel te dupliceren is, dan verzoeken wij u langs te komen in onze winkel. U hoeft geen afspraak te maken voor het dupliceren van transpondersleutels.

Wij kunnen niet alleen de startonderbreker maar vaak ook de afstandsbediening leveren voor uw auto. U hoeft echt niet meer naar de dealer, 9 van de 10 keer zijn we ook nog eens goedkoper dan de dealer!

Moonen contact via Whatsapp Chat | Autosleutels - Moonen Sleutelservice

Chat met ons!

Heeft u een vraag over een bestelling, of een andere snelle vraag, neem dan contact met ons op via Whatsapp!

Chat met ons