Groot assortiment sleutels | Moonen Sleutelservice

Veel merken hebben een zo geheten certifcaat bij bepaalde sleutel profielen. Dit houdt in, dat er bij uitlevering van de cilinder een kaartje word meegeleverd die u goed moet bewaren. U moet er dus voor zorgen dat u deze goed opbergt.

Dit kaartje (certificaat) is het bewijs dat u de rechtmatige eigenaar bent van uw cilinder, en dat alleen u sleutels bij mag en kunt laten maken. Wij kunnen met het bijbehorende certificaat nagenoeg elke sleutel naleveren.

Voor Generale Hoofd Sleutels, HoofdSleutels of Sub Hoofdsleutels vragen wij ook ALTIJD om een schriftelijke toestemming/verklaring van de eigenaar van het sleutelsysteem.


Een certificaat is een codekaart. Dit is een pasje wat veilig opgeborgen wordt. Cilindersloten kun je krijgen op certificaat, dit betekent dat de cilinders en sleutels beschermd zijn tegen namaak. Door middel van het tonen van het codekaart kan er pas een sleutel of cilinder aangekocht worden.

Wat is een certificaatsleutel?

Een sleutelcertificaat is een speciale pas wat wordt geleverd bij gecertificeerde cilinders. Als de eigenaar een kopie wil laten maken dan kan dit door het certificaat aan de sleutelmaker laten zien. Als iemand over een sleutel beschikt kan dit niet zonder toestemming van de eigenaar een kopie worden gemaakt. Op deze manier ontstaat meer controle op de sleutel uitgifte.

Moonen contact via Whatsapp Chat | Certificaat sleutels - Moonen Sleutelservice

Chat met ons!

Heeft u een vraag over een bestelling, of een andere snelle vraag, neem dan contact met ons op via Whatsapp!

Chat met ons